Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 13. септембар 2015.

Xiaomi Mi Note 2 renderi otkrivaju dve kamere na poleđini

Xiaomi Mi Note 2 renderi otkrivaju dve kamere na poleđini

Follow @benchmark.rs

Prema poslednjim procurelim renderima, dolazeći Xiaomi fablet iz gornjeg segmenta će biti ozbiljan igrač na tržištu. Uređaj dolazi sa tankim okvirom oko displeja, fizičkim Home tasterom u koji je ugrađen i senzor otiska prsta, a tu su i dve kamere na poleđini.

Neki izveštaji ukazuju na to da bi senzor otiska prsta mogao koristiti Qualcommovu Sense ID Ultra-Sonic biometrijsku tehnologiju prepoznavanja. Ostale specifikacije Xiaomi Mi Note 2 fableta, koje su se do sada pojavile, uključuju: 5.7-inčni displej sa Quad HD rezolucijom, Snapdragon 820 SoC, 4GB RAM-a, do 64GB skladišnog prostora, 23MP kameru na poleđini, 12MP prednju kameru, Android 5.1 uz MIUI 7 i 3500mAh bateriju.

Izvor: NextPowerUp

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |