Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 1. октобар 2015.

ADATA predstavlja Premier DDR4 2133 SO-DIMM memorijske module

Kompanija ADATA Technology je danas najavila lansiranje Premier DDR4 2133 SO-DIMM memorije, optimizovane za donošenje maksimalnih performansi uz najnoviju šestu generaciju Intel Skylake procesora, kao i za Haswell-E platformu.

ADATA Premier DDR4 2133 SO-DIMM moduli će biti nuđeni u 4GB i 8GB kapacitetima, sa frekvencijom od 2133MHz. U poređenju sa DDR3, novi DDR4 memorijski moduli nude značajno poboljšanje performansi kao i poboljšanu efikasnost. Novi DDR4 moduli kompanije ADATA rade pod 1.2V, što je manje nego uobičajenih 1.35V koliko zahtevaju DDR3 moduli, što predstavlja smanjenje potrošnje od oko 20 odsto. Ovo će značajno pomoći u poboljšanju radnog veka baterije kao i ukupne energije kada je laptop uključen. ADATA Premier DDR4 moduli su podržani limitiranom doživotnom garancijom.

Izvor: VR-zone

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |