Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 6. октобар 2015.

AMD počeo sa prodajom Radeon DDR4 memorije za Intel čipove naredne generacije

AMD Radeon DDR4 memorijski moduli su počeli da se pojavljuju u pojedinim radnjama u Nemačkoj. Memorija je kompatibilna sa Intel Z170 čipovima i derivatima, a očekuje se da će u 2016. godini AMD Zen platforma integrisati ove DRAM module.

Novi AMD Radeon R7 DDR4 memorijski moduli dolaze u dvokanalnim 8GB memorijskim kitovima, sa frekvencijama od 2133MHz ili 2400MHz, uz CL15 tajming. Prema navodima sajta PC Games Hardware "nije poznato da li će ovi moduli koristiti Intel XMP (extreme memory profiles) tehnologiju, ali će sigurno imati AMD-ove AMP memorijske profile".

AMD je lansirao nove DDR4 Radeon memorijske module kako bi osigurao kompletnu kompatibilnost sa budućim "Bristol Ridge" i "Summit Ridge" procesorima sa "Excavator" i "Zen" jezgrima, koji će takođe podržavati DDR4 preko AM4 proizvodne forme. Trenutno, postojeći AMD APU-i podržavaju samo DDR3 memorijske module.

Izvor: Softpedia

Sve informacije u vezi sa kompanijom AMD, možete pogledati na AMD stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |