Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 6. октобар 2015.

AMD ušao u partnerstvo sa kompanijama Oculus i Dell kako bi kreirao Oculus spremne PC računare

Follow @benchmark.rs

AMD je objavio početak saradnje sa kompanijama Oculus i Dell na opremanju Oculus spremnih PC računara AMD Radeon GPU-ovima, sa cenom već od 999 dolara. Oslanjajući se na AMD-ovu lidersku LiquidVR tehnologiju i "Graphics Core Next" arhitekturu ovi moćni PC računari dizajnirani su da u igrama pruže zapanjujuće performanse i da omoguće spektakularna VR iskustva.

"Ovo su veoma uzbudljiva vremena za biti u samom srcu svega vezanog za Virtuelnu Realnost", kaže Roj Tejlor (Roy Taylor), korporativni potpredsednik, alijansi i sadržaja u kompaniji AMD. "Snažno verujem da zajedno sa kompanijama Dell i Alienware, možemo širokom krugu kupaca pružiti izuzetne VR sposobnosti pokretane AMD Radeon GPU-ovima."

U martu, programerima i korisnicima AMD je predstavio inicijativu za pružanje ultimativnog VR iskustva utemeljenu na AMD LiquidVR tehnologiji. AMD LiquidVR tehnologija omogućava nisko kašnjenje i visoke performanse u VR što omogućava održavanje pouzdanog komfora tokom korisničkog VR iskustva i "plug-and-play" kompatibilnost sa VR naočarima. AMD GPU softverski i hardverski podsistemi su  glavne komponente koje čine AMD LiquidVR stvarnim i koje programerima i kreatorima zabavnog sadržaja omogućavaju kreiranje stvarnom-nalik prisustvu u VR okruženjima.

"Već skoro 20 godina kompanija Alienware je lider u performansama i inovacijama za igranje na PC računarima; virtuelna realnost je naredni izazov za koji takođe nameravamo da budemo lideri i inovatori na isti način i sa istom strašću," kaže Frenk Ejzor (Frank Azor), suosnivač i generalni menadžer kompanije, Alienware. "Spoj performansi AMD Grafike i inovacija kompanije Oculus daje neverovatnu priliku Alienware-u da pruži nešto neverovatno za sve korisnike."

Izvor: AMD

Sve informacije u vezi sa kompanijom AMD, možete pogledati na AMD stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |