Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 10. октобар 2015.

Android roker

Marshall, stručnjak za zvuk poznat po svojim čuvenim pojačalima za gitaru, među  muzičarima već dugo uživa kultni status. Sada je ovaj britanski proizvođač predstavio i svoj prvi smartfon. Marshall London ima dve utičnice za slušalice, a umesto tastera ima točkić za regulisanje jačine zvuka.

10-Marshall-LondonDirektan pristup muzičkom plejeru obezbeđuje taster M smešten između izlaza za slušalice. Zaseban audio‑procesor obezbeđuje vrhunski zvuk i omogućava reprodukciju muzike u nekomprimovanom formatu FLAC. Ostatak opreme, doduše, samo je osrednji: 4,7‑inčni ekran s rezolucijom od samo 1280 x 780 tačaka i procesor Snapdragon 410 nisu baš poslednja reč tehnike. Međutim, ljubiteljima muzike to neće preterano smetati. London će se pojaviti u prodaji sredinom septembra i koštaće 549 evra.

(Objavljeno u časopisu connect 54)



Izvor PCPress
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |