Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 22. октобар 2015.

Apple 1 računar na aukciji

JJedan od prvih Apple računara, Apple 1, pojavio se na Christie aukciji a očekuje se da će dostići cenu od 800.000 dolara, iako to svakako neće biti konačna cena ovog rariteta. Aukcija je otpočela sa cenom od 371.000 dolara, sa namerom da dođe u ruke nekog ko želi da stvori svoju Apple kolekciju.

Prema aukcijskom sajtu, Apple 1 računar je iz 1976. godine i raritet je iz mnogih razloga. Ova posebna aukcija uključuje i prvi priručnik koji je izdao Apple. Kao što možete videti, gomila sadržaja je uključena, kao što je između ostalog i torba za računar.

Pogledajte kako izgleda Apple-ov novi 27-inčni Retina 5K iMac iz svih uglova

apple2_10.jpg

Izvor: Slashgear

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |