Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 23. октобар 2015.

Apple iOS 9 je sada instaliran na 61 odsto uređaja

Ranije ovog meseca, Apple se pohvalio da je iOS 9 instaliran na 57 odsto uređaja, međutim izgleda da se u kratkom periodu tokom ovog meseca broj korisnika koji su instalirali najnoviji iOS, popeo na 61 odsto. Poređenja radi, iOS-u 8 je trebalo nešto više vremena da dostigne ovoliki broj korisnika, što je ostvareno u novembru 2014. godine (prema statistici na App Store stranici).

Treba napomenuti da, iako donosi veliki broj novih funkcija i karakteristika, iOS 9 ima i određene probleme. Jedan od onih, na koje su korisnici imali najveće primedbe, jeste radni vek baterije, što je ironično jer iOS 9 dolazi sa funkcijama koje omogućavaju očuvanje dužeg radnog veka baterije. Tu su i određeni problemi sa obaveštenjima, koja se ne prikazuju pravilno. Apple je sada objavio najnovije ažuriranje za operativni sistem, a iOS 9.1 bi trebalo da ispravi neke od problema sa kojima se korisnici susreću.

Apple objavio iOS 9.1, uz nove emotikone i poboljšani Live Photos

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

  • How to: Windows 10 upgrade, korak po korak
  • 16 godina Benchmarka: poklanjamo AMD SkyDiver 9000 PC
  • Test: Sony Xperia Z5
  • Test: AMD SkyDiver 9000

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |