Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 10. октобар 2015.

Apple iPhone 6s i 6s Plus dostupni na 42 nova tržišta

Kompanija Apple je objavila da će iPhone 6s i 6s Plus, koji su inicijalno bili objavljeni 25. septembra, biti dostupni u preko 40 zemalja zaključno sa 10. oktobrom.

Danas će uređaji biti dostupni u 35 novih država, a to su: Andora, Austrija, Belgija, Bosna, Bugarska , Hrvatska, Češka Republika, Danska, Estonija, Finska, Grčka, Grenland, Mađarska, Island, Irska , Ostrvo Man , Italija, Letonija , Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Maldivi , Meksiko , Monako, Holandija , Norveška , Poljska, Portugal , Rumunija , Rusija , Slovačka , Slovenija , Španija , Švedska , Švajcarska i Tajvan.

Od sutra će uređaji biti dostupni i na prostorima Bahreina, Jordana, Kuvajta , Katara , Saudijske Arabije , i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Treći talas objave počinje 16. oktobra, gde će uređaji biti objavljeni u još 24 države, među kojima su Turska, Indija i Malezija, a verovatno i Srbija.

iPhone 6s i iPhone 6s Plus stižu u Srbiju - u ponudi Telenora!


Kompanija Apple planira da do kraja 2015. godine objavi svoju novu 6S seriju u preko 130 država.

Izvor: GSM Arena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |