Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 11. октобар 2015.

Asus najavio ROG Matrix GTX 980Ti grafičku kartu

Follow @benchmark.rs

Asus je tokom svog Republic of Gamers Unleashed događaja u San Francisku, predstavio narednu verziju svog premijum modela GTX 980Ti grafičke karte, pod Republic of Gamers brendom. Video karta ima prilagođeni PCB dizajn, uz 14-faznu regulaciju napajanja, a sve ovo omogućava stabilnije i jače overklokovanje.

Asus ROG Matrix GTX 980Ti je efektivno deo Asusove premijum Matrix klase ekstremno overklokovanih GPU-ova. Kako bi ovo dokazao, Asus tvrdi da svega 10 odsto grafičkih procesora bude izabrano kako bi bili deo Matrix klase kartica, koje su pažljivo overklokovane i nude vrhunske perormanse. Kada su rashladna rešenja ovog modela u pitanju, video karta dolazi uz prilagođeni DirectCU II rashladni sistem, sa dva ventilatora i 10mm bakarnim rashladnim cevima.

Zanimljiva stvar je da je Asus ovu video kartu opremio i funkcijom za odmrzavanje, koja će kondenzaciju držati iznad temperatura koje dovoide do zaleđivanja. ROG Matrix GTX 980Ti ima interni BIOS, koji će pamtiti poslednja sigurna podešavanja pre ekstremnog overklokovanja, koje ponekada može da se završi neuspešno. Ukoliko se to i desi, sve što je potrebno jeste da se pritisne reset taster i prethodna BIOS podešavanja će stupiti na snagu. Nažalost, Asus tokom prezentacije nije objavio nikakve tehničke detalje u vezi sa ROG Matrix GTX 980Ti grafičkom kartom, a nisu poznati ni dostupnost ni cena.

Izvor: Softpedia

Sve informacije u vezi sa kompanijom Asus, možete pogledati na Asus stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

  • Test: AMD Radeon Fury Nano
  • Test: Huawei Mate S
  • Test: HTC Desire 626G Dual SIM
  • Test: Asus Radeon R9 390X DirectCU III Strix OC 8 GB
  • Test: Tesla Tablet M8
  • Test: Huawei P8 Lite

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |