Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 8. октобар 2015.

Besplatno možete pogledati više od 100 filmova na The Paramount Vault YouTube kanalu

Ukoliko ne možete da pronađete šta da pogledate na televiziji ovih dana, možda će vam interesantno zvučati YouTube kanal The Paramount Vaulta. Sa desetinama dugometražnih filmova iz proteklih decenija, The Paramount Vault prikazuje kolekciju filmova i video klipova, uključujući čak i neke stare crno-bele filmove.

Youtube kanal je tu već neko vreme, ali sudeći prema broju pregleda, ne deluje da je bio previše reklamiran od strane Paramount Picturesa. Razumljivo, jer nije prepun novih hitova, ali se svakako može naći poneki dragulj iz minulih vremena. Nekoliko minuta će vam biti potrebno da izlistate listu, pa možda pronađete nešto baš za vas na ovom Youtube kanalu.

Stiže film po igri Just Cause inspirisan trećim nastavkom

Izvor: BGR

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |