Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 20. октобар 2015.

Biostar predstavio Gaming H170T matičnu ploču i GeForce GTX 980 Ti grafičku kartu

Follow @benchmark.rs

Biostar je objavio dva nova gejming proizvoda - Gaming H170T matičnu ploču i GeForce GTX 980 Ti grafičku kartu. Gaming H170T matična ploča je bazirana na Intel H170 čipsetu, sa podrškom za najnoviju, šestu generaciju socket 1151 Intel Skylake Core procesora. Ploča nudi ugrađenu Hi-Fi tehnologiju, sa dodeljenim pojačivačem, ima 4-DIMM DDR3 slota za do 32GB memorije, USB 3.0 podršku, PCIe M.2 (32Gb/s), SATA Express (16Gb/s) i DisplayPort.

biostar2.jpg

Biostar Gaming GTX 980 Ti grafička karta ima 2816 CUDA procesora i 6GB onboard GDDR5 memorije, klokovane na 7GHz na 384-bitnom memorijskom busu. I/O portovi uključuju tri DisplayPort konektora pune veličine, jedan HDMI 2.0 port i dual-link DVI. Biostar nije objavio cene i dostupnost Gaming H170T matične ploče i GeForce GTX 980 Ti grafičke karte.

Izvor: VR-zone

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |