Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 9. октобар 2015.

Extreme predstavio nova rešenja: eSekretarica i eLikvidatura

Zvanično predstavljanje softverskih rešenja eLikvidatura i eSekretarica, firme Extreme, održano je juče, u prostorijama hotela Jump Inn u Beogradu.

eSek-i-eLik-5

Rešenja su namenjena srednjim i većim preduzećima, a osmišljena su s namerom da se pojednostave tradicionalno zahtevni procesi obrade faktura i upravljanja finansijskom i ostalom ulaznom dokumentacijom (kada je u pitanju eLikvidatura) i proces preispitivanja ugovora (kada je u pitanju eSekretarica).

Oba rešenja su nastala prema modelima iz prakse, a bazirana su na Microsoft SharePoint platformi.

Na skupu je na primerima pokazano kakva ušteda vremena i povećanje produktivnosti se mogu očekivati od svakog od ovih rešenja, s posebnim osvrtom na to da se, imajući u vidu prirodu procesa na koje se rešenja odnose, ušteda vremena ostvaruje baš kod onih zaposlenih koji obavljaju neke od najvažnijih funkcije u preduzeću.

Za svako od rešenja kreiran je i šablon proračuna brzine povrata investicije koji omogućava firmama da odluku o implementaciji donesu na osnovu realnih parametara.

Više o samim rešenjima može se videti na stranicama eLikvidatura i eSekretarica, a demonstracija se može zatražiti na sledećoj stranici.



Izvor PCPress
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |