Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 8. октобар 2015.

Japan Display prikazao 9.6-inčni displej gustine 915 ppi

Kompanija Japan Display ponovo pomera granice. Ovoga puta, nakon napornog rada, kompanija je uspela da u displej veličine 9.6 inča implementira 915 piksela po inču. Svakako se radi o sjajnom ostvarenju, posebno, nakon što smo prethodne nedelje preneli vest da je Japan Display kreirao 17.3-inčni LCD displej sa 8K rezokucijom.

Japan Display ima 17-inčni 8K LCD panel

Novi 9.6-inčni displej sa gustinom od 915 ppi prikazan je na ovogodišnjem CEATEC sajmu i ne predstavlja kompletirani, potrošački model, već se još uvek radi o prototipu na kome je potrebno još dosta rada. Za sada nije poznato kada će pomenuti displej ući u masovnu proizvodnju, ali nema sumnje da će potencijalni kupci morati da izdvoje popriličnu svotu novca kako bi uživali u kvalitetu slike koji će ovaj displej doneti.

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |