Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 8. октобар 2015.

Kickstarter kampanja za prvi modularni pametni sat uskoro startuje

Blocks Wearables je britanska kompanija koja trenutno razvija prvi na svetu modularni pametni sat koji će nositi naziv Blocks. Oni su sada i zvanično najavili da će pokrenuti Kickstarter kampanju za novi proizvod 13. oktobra.

Nosivi uređaj čiji je prototip pokazan na CES 2015 sajmu u Las Vegasu u izradi je već dve godine. Tek nedavno Blocks Wearables je najavio partnerstvo sa gigantom Qualcomm-om, otkrivajući da će pametni sat biti baziran na Snapdragon 400 čipsetu. Naravno, ono što je najzanimljivije u vezi Blocksa je da možete da ga prilagodite u skladu sa vašim zahtevima.

Kreiran pametni sat koji pokreće Lollipop i ima mogućnost poziva

Izvor: BlogGSM

NAJČITANIJE

  • Test: Asus GeForce GTX 980 Ti DirectCU III Strix OC 6 GB

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |