Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 12. октобар 2015.

LG prikazao svoj novi UX4.0+ korisnički interfejs za V10 telefon (video)

LG je pre nekoliko nedelja najavio svoj V10 smartfon, a sada je kompanija objavila video koji prikazuje neke od funkcija koje su uključene u novi UX4.0+ korisnički interfejs, koji se nalazi na kompanijinom najnovijem telefonu iz gornjeg segmenta.

LG V10 zvanično predstavljen sa sekundarnim ekranom i dve kamere sa prednje strane

Video demonstrira veći broj novih funkcija, ugrađenih u LG UX4.0+ softverski paket, uključujući širokougaoni selfi mod za kameru, i širok raspon manualnih opcija za kameru, dostupnih u aplikaciji. Sam LG V10 telefon ima 16MP kameru na poleđini, sa f/1.8 aperturom i optičkom stabilizacijom, dok se s prednje strane nalazi 5MP kamera sa vidnim poljem od 120 stepeni.


Za one koji više pažnje polažu u zvuk, tu je LG Hi-Fi Audio Experience softverski paket i podrška za audio formate više rezolucije na 32-bitnom DAC-u. Onima, koji su okupirani poslom, mogla bi od pomoći biti funkcija za organizaciju i drugi ekran. Sve ovo i druge karakteristike LG UX4.0+ korisničkog interfejsa, možete pogledati u pratećem videu.

Izvor: Android Authority



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |