Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 1. октобар 2015.

Microsoft greškom objavio Lumia 950 i 950 XL modele na svom zvaničnom vebsajtu

Prethodnih nedelja smo imali prilike da vidimo rendere, specifikacije i funkcije predstojećih Lumia 950 i 950 XL telefona, a sada je sve to potvrđeno od strane Microsoft-a, koji je greškom objavio informacije o uređajima na njegovom vebsajtu. Na Windows strani britanske web prodavnice su se pojavila oba uređaja, koja su ubrzo uklonjena sa stranice, ali je skrinšot stranice sačuvan.

00171.jpg

Kao što je ranije navedeno, manji uređaj dolazi sa 5.2-inčnim quad-HD displejem, dok će 950 XL doći sa 5.7-inčnim ekranom iste rezolucije, i oba dolaze sa novim Windows 10 Mobile sistemom.

Oba uređaja će doći sa internom memorijom od 32 GB, i moći će da se prošire putem microSD kartice. Oba telefona će takođe posedovati zadnju kameru od 20 MP sa ZEISS optikoma, a kako su prethodni high-end Lumia uređaji imali impresivnu tehnologiju kamera, sa ova dva modela ne očekujemo ništa manje.

Pored objavljenih informacija o telefonu, nije navedena cena samih uređaja, pa ćemo morati da sačekamo sledeću nedelju, kada budu bili predstavljeni u Njujorku.

Izvor: Phonearena

  • Nagradna anketa: poklanjamo Tesla Smartphone 6
  • Test: Samsung Galaxy S6 Edge+


Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |