Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 19. октобар 2015.

Microsoft povećava mesečne isporuke Surface Pro uređaja za 60 posto

Microsoft je povećao isporuke Surface Pro 2 u 1 uređaja za četvrto tromesečje na 500.000 jedinica na mesečnom nivou, u odnosu na 300.000 koliko je originalno bilo predviđeno za prazničnu sezonu i kraj godine. Proizvođač Surface Pro 4 uređaja je Pegatron Technology i on takođe očekuje korist od povećanja isporuka.

Microsoft je prodao oko 1,5 miliona Surface Pro tableta u prvoj polovini godine, navodi Gartner. Industrijski izvori očekuju da ukupne isporuke Surface serije budu između četiri i pet miliona jedinica za sledeću godinu. Trenutno, Microsoft-ove isporuke Surface 2 u 1 uređaja čine samo jedan posto Wintel PC isporuka imajući u vidu njihovu cenu koja je iznad 1500 dolara.

Microsoft Surface Pro 4 tablet zvanično predstavljen (video)

Izvor: Digitimes

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |