Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 7. октобар 2015.

Microsoft Surface Book je kompanijin prvi i ultimativni laptop (video)

Follow @benchmark.rs

Microsoftov hardverski događaj nije prošao bez iznenađenja. Microsoftov zvaničnik Panos Panay je tokom prezentacije prikazao potpuno novi uređaj, kada je Microsoftova proizvodna linija u pitanju - kompanijin prvi in-house laptop. "Šta ukoliko želite Surface... Ali laptop Surface, nešto sa većim ekranom, nešto sa perfektnim iskustvom kucanja na laptopu. Kreirali smo ultimativni laptop; kreirali smo Surface Book", istakao je Panay tokom prezentacije.


Surface Book ima 13.5-inčni (227 DPI) displej, Intel Core procesor šeste generacije, 16GB GDDR5 RAM-a i bateriju koja traje 12 sati. Iako ga Microsoft naziva ultimativnim laptopom, Surface Book je i dalje približan ostatku Surface linije, jer se radi o konvertibilnom PC-u sa odvojivom tastaturom. Upravo ovo je i demonstrirano tokom prezentacije, kada je tastatura odvojena od displej dela. Ipak, Surface Pro donja polovina je mnogo više od odvojive tastature. Ovde je ugrađen diskretni Nvidia GTX GPU i druge komponente, koje Surface Book čine duplo bržim u odnosu na MacBook Pro. Microsoft Surface Book dolazi sa podrškom za Surface Pen i Surface Pro dock.

surfacebook2.jpg

Microsoft Surface Book laptop je svakako jedan od najzanimljivijih uređaja koje je Microsoft lansirao u poslednje vreme. Uređaj odlikuje skladan i elegantan dizajn, kao i velika prilagodljivost. Prednaručivanje laptopa kreće od 7. oktobra, a Surface Book će se u prodavnicama naći od 26. oktobta po početnoj ceni od 1499 dolara (za model sa 128GB skladištem, 8GB RAM-a, Core i5 procesorom, Intel HD grafikom) do 2699 dolara (512GB skladište, 16GB RAM-a, Nvidia GPU).

Izvor: Engadget

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |