Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 21. октобар 2015.

Nexus 6P sa 128 GB memorije dostupan za kupovinu na Huawei sajtu

Follow @benchmark.rs

Iako je Huawei počeo da prima prednarudžbe za Nexus 6P smartfon samo dan nakon što je objavljen prošlog meseca, samo modeli od 32 i 64 GB su bili izlistani u online prodavnici. Situacija se sada promenila, pa je dostupan i model sa 128 GB interne memorije.

Nova varijanta telefona je dostupna u dve boje, a što se tiče cene nema promene, pa i ovaj telefon košta 650 dolara kao na Play Store prodavnici. Što se tiče same dostupnosti, varijanta sa 128 GB interne memorije bi trebalo da počne da se isporučuje krajem sleećeg meseca, dok se varijante sa 32 i 64 GB očekuju početkom novembra.

Huawei investira milijardu dolara u developere

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za Huawei, možete pogledati na Huawei stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |