Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 23. октобар 2015.

Novi renderi Lumia 650 (Saana) telefona

Follow @benchmark.rs

Procureli su novi renderi još uvek nenajavljenog Lumia uređaja. Navodno, radi se o fotografijama Lumia 650 telefona (kodno ime Saana). Saana je originalno najavljivan kao Lumia 850, ali procureli renderi sugerišu drugačije, tvrdeći da će dolazeći Windows 10 Mobile uređaj biti naslednik Microsoft Lumia 640 modela.

lumia650saana.jpg

Prema navodima, RM-1152 model ima 8MP kameru sa blicem, a ostale specifikacije uključuju: 5-inčni 720p displej, 2000mAh bateriju, Glance Screen podršku, microSD slot. Lumia 650 je, prema navodima, planirana za lansiranje u 2016. godini, ali s obzirom da o telefonu nema puno detalja, sve navedene informacije treba uzeti sa dozom rezerve.

Izvor: Neowin

NAJČITANIJE

  • 16 godina Benchmarka: poklanjamo AMD SkyDiver 9000 PC
  • How to: Windows 10 upgrade, korak po korak
  • Test: AMD SkyDiver 9000
  • Test: Sony Xperia Z5

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |