Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 19. октобар 2015.

OK Google uklonjen iz Chrome-a za Windows, Mac i Linux

Sa najnovijom stabilnom verzijom Chrome browsera (verzija 46), Google je uklonio funkciju stalnog slušanja, koja je korisnicima omogućavala da izgovore "OK Google", kako bi započeli glasovnu pretragu u browseru. Google je kao razlog naveo generalno nisku prihvaćenost od strane korisnika, pa je funkciju uklonio iz Chrome-a za Windows, Mac i Linux, a još uvek je dostupna za Chrome OS.

Glasovna pretraga ipak nije u potpunosti odbačena - sa najnovijim ažuriranjem korisnici i dalje mogu da kliknu na ikonicu sa mikrofonom kako bi obavljali glasovnu pretragu na google.com i novim tab stranicama. Korisnici na stabilnom kanalu Chrome-a bi već trebalo da vide ažuriranje za Chrome. Chrome 46 takođe donosi i pregršt drugih izmena, a Android korisnici će primetiti in-browser media kontrole, koje će sada biti lakše za korišćenje.

Izvor: AndroidCentral



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |