Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 2. октобар 2015.

Samsung Gear S2 će koštati manje nego Apple Watch

Samsungov novi pametni sat Gear S2 sada ima svoju cenu i datum dostupnosti u SAD, a to je danas 2. oktobar. Vesti stižu samo nekoliko nedelja nakon što je Samsung predstavio okrugli pametni sat baziran na Tizen platformi na IFA sajmu u Berlinu. Samsung u stvari ima dve cene za Gear S2: 300 dolara za standardni model od 42 mm, i 350 dolara za nešto manji (39,9mm) Classic model.

Baš kao i za Apple Watch i za Gear S2 se nude brojne narukvice i izbor materijala. Samsung Gear S2 ima senzor otkucaja srca i mikrofon za prepoznavanje glasa, a takođe dolazi uz ugrađeni NFC i podršku za Samsung Pay. 16. oktobra Samsung će proširiti program prodaje na mnoga tržišta.

IFA 2015: Samsung Gear S2 je elegantan Tizen pametni sat

Izvor: Mashable

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

  • Nagradna anketa: poklanjamo Tesla Smartphone 6
  • Test: Samsung Galaxy S6 Edge+

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |