Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 14. октобар 2015.

Samsung predstavio Z3 telefon sa Tizen platformom

Samsung Z3 telefon je bio predmet spekulacija zaista dugo vreme, ali je danas završeno sa tim jer je kompanija zvanično predstavila novi telefon. Nakon Z1 modela, radi se o drugom telefonu sa platformom korejskog proizvođača. Samsung Z1 je još jedan Tizen telefon koji spada u budžet kategoriju, ali je hardver znatno bolji nego kod Z1 modela. Samsung Z3 dolazi sa 5-inčnim HD Super AMOLED ekranom kao i naravno Tizen platformom.

Pored toga, tu je 1,3 GHz quad-core procesor, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije kao i kamera od 8 megapiksela. Telefon ima bateriju od 2600 mAh ali i Samsungov Ultra Power Saving mod uštede baterije. Z3 dolazi i sa Ultra Data Saving Mode funkcijom koja je predstavljena na Galaxy J2 telefonu. Iako Samsung nije ništa otkrivao o datumima objave, poručuje se da će Z3 stići i u Evropu.

Samsung objavljuje Android 6.0 Marshmallow početkom sledeće godine

SamsungZ32.jpg

Izvor: Sammobile

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |