Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 12. октобар 2015.

Stiže Pepsi P1 smartfon?

Tokom vikenda pojavile su se zanimljive glasine da Pepsi planira da lansira sopstveni smartfon, namenjen tržištu Kine. Već su se pojavile i specifikacije ovog telefona, koji će nositi naziv Pepsi P1. Za sada, popularni proizvođač pića nije potvrdio da li su ove informacije i specifikacije istinite ili ne.

Specifikacije, koje su se pojavile, pokazuju da će Pepsi P1 telefon imati 5.5-inčni ekran sa 1920 x 1080p rezolucijom, pokretaće ga MediaTek MT6592 procesor i imaće 2GB RAM-a. Tu je i 16GB interne memorije, kao i 13MP kamera na poleđini, 5MP prednja kamera, baterija od 3000mAh i Android 5.1 operativni sistem. Pepsi se najverovatnije udružio sa nekim od kineskih proizvođača u proizvodnji ovog telefona, za koji je licencirao svoj brend. Prema informacijama koje su dostupne i dolaze iz Kine, Pepsi P1 smartfon će se prodavati po ceni od oko 205 dolara i biće ozvaničen 20. oktobra u Pekingu.

Izvor: Ubergizmo



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |