Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 4. октобар 2015.

Surface Pro 4 bi mogao biti dostupan u dve veličine

Pojavile su se informacije da bi Microsoft, prateći Apple filozofiju, mogao predstaviti dve verzije Surface Pro 4 tableta, od kojih će jedna imati veliki ekran. Naslednik Surface Pro 3 modela bi trebalo da bude predstavljen 6. oktobra, zajedno uz Lumia 950, Lumia 950 XL i Microsoft Band 2 uređaje.

Trenutne glasine ukazuju na to da će Microsoft ponuditi 12-inčni tablet, poput aktuelnog Surface Pro 3 modela, ali i veliki 14-inčni model sa 2160 x 1440p rezolucijom (185ppi). Ovaj model bi mogao imati gotovo nevidljive ivice oko ekrana, a pokretaće ga novi Intel Skylake Core čipset. Tablet bi trebalo da ima do 16GB RAM-a i skladišni kapacitet do 500GB. Naravno, Windows 10 operativni sistem će biti preinstaliran na tablet. Pored ovoga, novi Surface Pro 4 bi mogao dobiti i novi Stylus. Da li će se ove glasine i obistiniti, saznaćemo kroz nekoliko dana.

Izvor: PhoneArena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |