Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 16. октобар 2015.

Uskoro Wii U emulator koji će pokretati Mario Kart 8 i ostale igre na računarima

Želite Wii U ali ne želite i da posedujete najnoviju Nintendovu konzolu? Takva vrsta mogućnosti sada postoji. Naglašavamo "vrsta" jer nedavno objavljeni Cemu emulator još uvek ne radi kako treba. U ovom trenutku ne postoji odgovarajuća podrška za gejmpad, nema nikakvog zvuka u igrama a igre se zakucavaju u većini slučajeva kako pokrenete neki naslov.

Ovo su još uvek rani dani za program, ali developeri obećavaju da će slati ažuriranja svake dve nedelje. Potrebno je imati 64-bitni Windows 7 kao i Nvidia grafičku karticu, ali se ne preporučuje testiranje moda dok ne bude znatno funkcionalniji. Još uvek je bolje imati Wii U ukoliko želite da igrate Super Mario Maker.

Nintendo poslovao odlično zahvaljujući Amiibo i Splatoon

Izvor: Engadget

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |