Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 1. октобар 2015.

Windows Insider Program nakon godinu dana: 27 PC i Mobile buildova i sedam miliona testera

Na današnji dan, pre godinu dana, otpočeo je Windows Insider program sa prvim Windows 10 Technical Previewom (nakon objave programa dan ranije). Build je nosio oznaku 9841, a Microsoftu je bilo potrebno svega dve nedelje da registruje prvih milion testera za program. Godinu dana kasnije, Microsoft može da se pohvali armijom koja broji sedam miliona testera, koji ne samo da testiraju Windows 10 PC buildove, već i Windows 10 Mobile ali i Enterprise funkcije.

Gejb Aul, koji suvereno vodi Windows Insider program i redovno obaveštava o novitetima na svom Twitter nalogu, sada je objavio da je do sada objavljeno 27 buildova za Windows 10 Mobile i PC. On je istakao da su testeri bili u prilici da lično učestvuju kako u dobrim, tako i u lošim momentima testiranja i razvoja softvera, kao i da oblikuju pravac u kome će Windows 10 ići. U dolazećim godinama, Microsoft će nastaviti da gradi Insider program sa više preview buildova i drugim poboljšanjima programa.

Izvor: Neowin

NAJČITANIJE

  • Nagradna anketa: poklanjamo Tesla Smartphone 6
  • Test: Samsung Galaxy S6 Edge+

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |