Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 17. октобар 2015.

ZTE Blade S7 sa dve kamere od 13 MP u prodaji

ZTE Blade S7 telefon je naslednik ZTE Blade S5 telefona objavljenog u januaru ove godine i prema najnovijim izveštajima već se nalazi u prodaji. Novi telefon se trenutno može kupiti preko Geekbuyinga po ceni od 278 dolara.

Telefon se odlikuje 5-inčnim ekranom rezolucije 1920 x 1080 piksela kao i Android 5.1 Lollipop platformom. Što se tiče specifikacija tu je Snapdragon 615 čipset, 3 GB RAM i 32 GB interne memorije, kamera od 13 megapiksela, GSM, 3G, GPS, WiFi i Bluetooth opcije za povezivanje, fingerprint skener kao i baterija od 2500mAh. Telefon je 7,2 mm debljine a težak je 131 grama.

ZTE kaže da je Huawei dizajn za Nexus 6P pozajmio od ZTE Grand S (Athena) telefona

Izvor: GSMArena

NAJČITANIJE

  • How to: Windows 10 upgrade, korak po korak
  • Nagradna igra: osvoji Logitech MX Master! (video)
  • Test: Tesla Tablet M8
  • Test: Sony Xperia Z5

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |