Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 10. новембар 2015.

91 odsto prodaje fizičkih kopija igre Call Of Duty: Black Ops 3 su za PS4/Xbox One konzole

Follow @benchmark.rs

Call of Duty: Black Ops 3 je objavljen u petak 6. novembra za različite platforme kao što su Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 i PC. Sa toliko platformi na kojima se može izabrati da se igra nova igra, postavlja se pitanje da li postoje neke koje se izdvajaju od ostalih? Prema ciframa prodaje, ispostavilo se da su PlayStation 4 i Xbox One platforme "odgovorne" za lavovski udeo prodaje, barem kada su u pitanju fizičke kopije igre.

Prema objavljenim ciframa prodaje, 48 posto prodatih fizičkih kopija igre su za PlayStation 4 konzolu dok je Xbox One konzola privukla pažnju 43 posto kupaca fizičkih kopija igre. Ovo nas dovodi do toga da su ukupno 91 posto kupaca igre u fizičkom pakovanju vlasnici konzole nove generacije. Pet posto kupaca je kupilo igru na Xbox 360 konzoli, tri posto na PS3 konzoli i svega jedan posto za računare.

Naglasićemo još jednom da se ovde radi o procentima koji se odnose samo na prodaju fizičkih kopija igre i da digitalna prodaja nije uračunata, pa je vrlo moguće da je PC prigrabio veći udeo iako su ove cifre poražavajuće. Ovo govorimo posebno iz razloga jer je prodaja fizičkih kopija igre Call of Duty: Advanced Warfare kombinovano iznosila 67 posto za Xbox One i PS4 konzole.

Call of Duty: Black Ops III je stigao, kakve su kritike?

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |