Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 13. новембар 2015.

Deo ovomesečnog patcha utorkom izaziva probleme na Windows 7 i 8.1 računarima

Jedna od nadogradnji koje je Microsoft isporučio sa ovomesečnim "patch utorkom" izaziva probleme na brojnim računarima, a jedina dobra vest je da je Windows 10 izuzet od njih. Windows update KB3097877 koji je deo bezbednosne nadogradnje MS15-115, je izvor velikih problema koje doživljavaju korisnici Windows 7 i Windows 8.1 operativnih sistema. Pojedini doživljavaju probleme sa prijavom na mrežu kao i rušenje ASUS Audio Center softvera.

U isto vreme, brojni korisnici Windowsa 7 takođe otkrivaju da njihovi gedžeti ne rade nakon instaliranja ove nadogradnje. Pored toga, i Windows 7 i Windows 8.1 su pogođeni problemom sa Outlook-om koji čini da se email klijent ruši u potpunosti kada korisnici pokušaju da otvore HTML linkove. I Outlook 2010 i Outlook 2013 su pogođeni ovim problemom. Microsoft tek treba da izda zakrpu za ovaj problem, a dotle ga možete rešiti samo izbacivanjem nadogradnje Control Panel > Programs and features > Installed updates, i potom potražite KB3097877.

Tehnička podrška Dell, HP i Lenovo kompanija poručuje korisnicima da uklone Windows 10?

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |