Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 11. новембар 2015.

Kingston: novi kitovi u Savage i Predator DDR4 liniji memorijskih modula

Follow @benchmark.rs

Kompanija Kingston najavila je nove modele u HyperX Savage i HyperX Predator DDR4 serijama memorija visokih performansi. Obe serije memorija su namenjene da zadovolje entuzijaste i gejmere.

HyperX Savage DDR4 serija memorija je sada dostupna u kitu kapaciteta 128 GB i brzine 2666 MHz, a kit ima osam DIMM-ova sa velikih 16 GB RAM memorije. On se pridružuje dosadašnjim Savage DDR4 memorijama koje imaju brzinu od 2133MHz do 3000MHz u različitim pojedinačnim modulima i kitovima od 4 GB do 64 GB.

HyperX Predator DDR4 serija memorija je takođe proširena, te je sada dostupna u kitovima od 32 GB sa dva 16 GB DIMM-a i 64 GB sa brzinom od 3000MHz. Pored novih kitova, HyperX Predator DDR4 se isporučuje i sa kitovima od 16 GB (brzine od 2133MHz do 3000MHz) kao i 32 GB (brzine od 2133MHz do 3000MHz) kao i u kitovima od 64GB (2800MHz).

Kingston najavio HyperX Savage DDR4 memorije

Izvor: Techpowerup

Sve informacije vezane za Kingston, možete pogledati na Kingston stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

  • Test: Huawei Watch
  • Nagradna igra: osvoji Logitech K400 Plus tastaturu (video)
  • Test: Asus Maximus VIII Hero
  • Nagradna igra: osvoji Logitech Z533 zvučnike!

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |