Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 9. новембар 2015.

Microsoft i Red Hat sklopili partnerstvo

Američke softverske kompanije Majkrosoft i Red Hat objavile su partnerstvo u oblasti distribucije operativnog sistema RHEL (Red Hat Enterprise Linux) na platformi Azure.

800pxmicrosoft_sign_on_german_campus.jpgObe partnerske firme imaće posebnu tehničku podršku za tu distribuciju, objavljeno je na veb portalu nextinpact.com.

Distribucija će odmah početi, a određene izmene će uslediti narednih meseci.

U tom smislu će biti apdejtovana Red Hetova alatka „KlaudForms”, kako bi mogla da bude kompatibilna s Azurom, kao i Majkrosoftova alatka SCVMM (System Center Virtual Maćine Manager), navodi se u informaciji.

Izvor: Tanjug



Izvor PCPress
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |