Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 8. новембар 2015.

Stiže HTC One X9: kamera od 23 MP, 2K ekran i Snapdragon 820

Follow @benchmark.rs

Pre manje od mesec dana HTC je predstavio dugoočekivani One A9 smartfon, a sada je novi moćni telefon procureo na internetu. Nazvan One X9 novi telefon će imati broj modela E56 i koštaće 470 dolara. U ovom trenutku nije poznato kolika će biti dijagonala ekrana ali se zna da će biti 2K rezolucije, a očekuje se i nova verzija Androida.

Što se tiče ostalih specifikacija, očekuje se ili Snapdragon 820 SoC ili Mediatek-ov desetojezgarni Helio X20 čipset, 4 GB RAM memorije i izbor između 64 GB ili 128 GB interne memorije (a očekuje se i verzija sa 3 GB RAM i 32 GB interne memorije kako bi se došlo do niže cene) kao i bateriju od 3500mAh. Kada je u pitanju kamera, One X9 će imati modul od 23 megapiksela sa zadnje strane i 4 megapiksela sa prednje strane. Tajvanska kompanija nije još uvek potvrdila postojanje ovog uređaja.

Test: HTC One E9+

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |