Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 8. новембар 2015.

Windows 10 Threshold 2 je spreman

Windows 10 Threshold 2 je na rasporedu za objavljivanje sledeće nedelje, 10. novembra. Prema izveštaju koji dolazi iz Kine a koji prenosi Neowin, Microsoft je već u potpunosti završio rad na Windows 10 Threshold 2 koji se takođe naziva i November Update, pa kompanija sada može da počne da radi na sistemu isporuke za sve članove kako bi proces protekao glatko.

Threshold 2 će biti isporučen baš kao i sva druga kumulativna ažuriranja pa bi trebalo da se pojavi u Windows Update-u. Nasuprot novim Windows 10 verzijama koje reinstaliraju operativni sistem od nule, Treshold 2 je ažuriranje koje će zahtevati restart, ali će se sve obavljati mnogo brže i bez ikakvih promena aplikacija ili fajlova. Još jedna stvar koju vredi istaći za Windows 10 Threshold 2 je da je namenjen samo RTM korisnicima, te članovi Insider programa neće videti šta donosi.

Microsoft olakšava aktivaciju Windowsa 10 i korisnicima koji nemaju legalne verzije starih sistema

Izvor: Neowin

Pozivamo vas da pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu!

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |