Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 12. новембар 2015.

Xiaomi će kupiti OLED panele od LG-ja sledeće godine?

Iako je Apple odlučio da će zadržati LCD ekrane na svojim iPhone uređajima, kompanija Xiaomi bi mogla već sledeće godine da pređe na OLED ekrane. Kako je stigao izveštaj iz Koreje, LG i Xiaomi su započeli pregovore čiji bi rezult mogla biti Xiaomi-jeva kupovina OLED panela od kompanije LG.

LG Display segment trenutno traži dodatne biznis partnere, kako je nedavno povećana proizvodnja OLED displeja, pa bi pored svoje matične kompanije, LG Electronics, mogao da prodaje displeje i Xiaomi-ju. Uslovi ovog dogovora bi trebalo da budu definisani do kraja godine.

Xiaomi je i prethodne dve godine kupovao OLED panele od LG-ja, a sada planira da doda još uređaja sa OLED displejima u svoju novu postavu, gde će se naći i Xiaomi Mi 5, koji bi trebalo da bude sledeći Xiaomi flegšip uređaj. Prema izveštaju, LG će započeti isporuku OLED panela za Xiaomi tokom drugog tromesečja 2016. godine.

Izvor: Phonearena



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |