Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 9. новембар 2015.

Xiaomi predstavio unapređeni Redmi 2A

Follow @benchmark.rs

Xiaomi Redmi 2A je za kompaniju bio veoma uspešan proizvod. Kupcima ovog telefona nisu bitne specifikacije, a glavni mamac je veoma pristupačna cena od 78 dolara. Sa preko 10 miliona prodatih jedinica do sada, Xioami je odlučio da Redmi 2A načini još boljim, po istoj ceni.

Lei Jun, jedan od osnivača kompanije Xiaomi, je nedavno istakao da bi smartfon morao da ima 2GB RAM-a i 16GB internog skladišnog prostora, kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo. Do sada, Redmi 2A nije ispunjavao ove zahteve, sa 1GB RAM-a i 8GB interne memorije. Sada je Xiaomi odlučio da kreira poboljšani Redmi 2A, koji će imati upravo 2GB RAM-a i 16B interne memorije. Ono što je najbolje, ovo će biti dostupno po istoj ceni koju ima i regularni model. Novi Xiaomi Redmi 2A će biti lansiran u Kini, od 11. novembra.

Podsećanja radi, Xiaomi Redmi 2A Ima 4.7-inčni displej sa 1280 X 720p rezolucijom, LC1860 SoC (četvorojezgarni 1.5GHz CPU), 8MP kameru na poleđini, 2MP prednju kameru, 2200mAh bateriju i dual SIM slot.

Izvor: PhoneArena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |