Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 18. јануар 2016.

Apple odložio martovsko lansiranje Apple Watch 2 pametnog sata

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Apple odložio martovsko lansiranje Apple Watch 2 pametnog sata

Prema najnovijim informacijama, izgleda da Apple neće u martu predstaviti naslednika svog prvog pametnog sata, jer se sugeriše da je Apple Watch 2 premijera odložena za kasniji period tokom ove godine. Ovo znači da će se obistiniti prognoze o osamnaestomesečnom ciklusu osvežavanja proizvodne linije za Apple Watch.

Očekuje se da će Watch 2 imati nove verzije okvira, kao i poboljšani radni vek baterije. Kako ističe Metju panzarino iz TechCruncha, očekuje se i ažuriranje originalnog Apple Watch sata, koji bi trebalo da dobije manje ažuriranje FaceTime kamere, kao i nove dodatke, a sve sa ciljem da se održi Apple Watch momentum. Prema njegovim rečima, ne postoje indikacije da će Apple lansirati konkretni Apple Watch 2 u skorije vreme.

Izvor: benchmark.rs

By ceca • benchmark • Tags: Apple, Apple Watch, pametni sat


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |