Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 17. јануар 2016.

Čak 26% korisnika ne koristi smartphone za pozive


Vlasnici pametnih telefona sve manje koriste svoje uređaje za pozive, komunikacija se sve više odvija putem aplikacija kao što je Whatsapp, Viber ili Skype. Prema podacima agencije Deloitte, više od četvrtine korisnika telefona, odnosno 26 posto, umesto poziva biraju neke druge načine za kontakt sa prijateljima i porodicom.

“Telefonske razgovore s prijateljima i porodicom korisnici su zamenili kontaktiranjem putem društvenih mreža, ali i aplikacija. Danas je takođe moguće naručiti taksi, dogovoriti sastanak, plaćati račune, obavljati bankovne transfere i slično”, navodi se u izveštaju agencije Deloitte.

Broj korisnika kojima telefonski pozivi nisu prioritet konstantno se povećava, u zemljama u razvoju taj se postotak popeo na 20 posto.

Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |