Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 29. јануар 2016.

Coolpad na svim evropskim tržištima predstavlja nove telefone

Share
Twitt
g+1
Pinit

Coolpad je zvanično objavio prisustvo na zapadnoevropskom tržištu, ulaskom na nemačko i švajcarsko tržište. Ovom zvaničnom objavom, Coolpad je jasno predstavio planove za Evropu, s obzirom na to da je prodaja na tržištima Centralne i Istočne Evrope uspešno počela u trećem kvartalu 2015.

Usklađivanje sa visokim i zahtevnim standardima evropskih komunikacija i navika potrošača, Coolpad je takođe predstavio svoj novi logo, potpuno nove brend vizuale, moderni i sveži dizajn brenda, čime izgled brenda na globalnom nivou govori sam za sebe.

Benchmark na Coolpad promociji: Predstavljeni Coolpad Porto S i Torino S telefoni

Porto S nudi ekran HD rezolucije od 5 inča (1280x720), koji ima ukupno 294 piksela po inču. Inovativna Miravision tehnologija pomoći će korisnicima da unaprede kvalitet slike na ekranu po želji, a brzo preuzimanje podataka obezbeđeno je podrškom za 4G LTE. Pored toga, ovaj telefon ima Dual SIM, tako da može koristiti dve različite SIM kartice ili jednu SIM karticu i MicroSD karticu.

Iako je ovo samo pametni telefon, moguće ga je koristiti za gledanje omiljenih TV emisija ili video pozivanje jer Porto S koristi tehnologiju „voice over LTE“ za pozive visoke definicije. Sa samo 7,6 mm debljine, Porto S je na vrhu liste najtanjih modela u svojoj cenovnoj kategoriji, ali ne dozvolite da vas izgled zavara, jer se ispod jednostavnog eksterijera, krije moćan četvorojezgarni procesor Mediatek. Porto S nudi zadnju kameru od 8 MP sa LED blicom i može snimiti full HD 1080 video, koji možete pustiti preko pametnog TV-a.  Na prednjoj strani je smeštena kamera od 2 MP.

white_PortoS.jpg

Porto S dolazi sa novim Android 5.1 Lollipop sistemom koji je redizajniran, brži, efikasniji i manje opterećuje bateriju. Zahvaljujući jakoj  bateriji od 2000mAh, predviđeno vreme razgovora iznosi 8h, a standby režim u 3G mreži iznosi 6 ¼ dana, što može biti još duže ako je uključen mod koji štedi bateriju. Porto S je telefon sa 1+8 GB interne memorije, a ukoliko to nije dovoljno, MicroSD kartica od 64GB može biti dodata. Dimenzije telefona su 143 x 72 x 7,6 mm, a težak je samo 125 gr. Porto S dostupan je u beloj i tamno sivoj boji, a preporučena cena iznosi 129 dolara.

Coolpad dizajneri bili su inspirisani prirodom kada su osmišljavali nejednako zakrivljen i prijatan na dodir Torino S pametni telefon. Sličan koncept je prenešen i na prednji ekran, gde je Coolpad koristio 2.5D zakrivljeno staklo, dajući telefonu celovit i kompaktan izgled.

Torino S je telefon sa ekranom od 4,7 inča u HD rezoluciji (1280 x 720), sa 312,5 piksela po inču i čitačem otiska prsta na zadnjoj strani. Radi se o Dual SIM, LTE telefonu sa memorijom od 2 GB RAM + 16 GB ROM, koju je moguće proširiti Micro SD karticom. Torino S pokreće Qualcomm Snapdragon 410 procesor i Quad Core 1.2GHz. Ovaj telefon može lako biti korišćen jednom rukom i daje mogućnost korisniku da aktivira sken otiska prstiju (do 5 prstiju) za izvršavanje različitih zadataka: otključavanje telefona, pokretanje aplikacija, brze slike ili selfije, snimanje poziva i sigurno plaćanje. Ovaj čitač otiska prsta je tako brz da mu je potrebno samo 0,5 sekundi da otključa telefon i 0,24 sekunde da napravi fotografiju. Senzor je takođe 99,9 odsto pouzdan, čak i kada su prsti mokri, i ima sloj koja je testiran na 10 miliona dodira, tako da prsti mogu biti skenirani u svim pravcima.

Pametni telefon debljine 7,9 mm poseduje IR daljinsku kontrolu i OTG. Zadnja kamera iznosi 8 MP, a prednja 5 MP. Torino S dolazi sa novim Android 5.1 Lollipop sistemom i COOL UI 8.0. Snaga baterije iznosi 1800 mAh. Dimenzije telefona su 139 x 67,8 x 7,9 mm. Ovaj Coolpad model biće dostupan u beloj i šampanjac bojama, uz preporučenu maloprodajnu cenu od 199 dolara.

Novi proizvodi će se pojaviti na tržištu u prvoj polovini godine.

Izvor: Coolpad



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |