Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 16. јануар 2016.

Fixstars predstavio prvi svetski 13TB SSD

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Fixstars predstavio prvi svetski 13TB SSD

Kompanija Fixstars je predstavila prvi svetski 13TB SSD, namenjem enterprise tržištu. SSD-1300M dolazi sa više od dva puta većim kapacitetom nego prethodni najveći SSD na tržištu. Ovakav ekskluzivitet je svakako uticao na cenu, pa Fixstars SSD-1300M dolazi po ceni od oko 13.000 dolara.

Ovaj SATA 2.5″ disk koristi SATA 3.0 interfejs i nudi sekvencijalne brzine čitanja podataka do 580 MB/s i sekvencijalne brzine upisa do 520 MB/s. Uređaj ima Toshiba NAND flash i Fixstarsov kontroler koji pomaže u donošenju visokih brzina transfera tokom vremena, obezbeđujući konstantne brzine čitanja/upisa bez opadanja frejmova. Pored SSD-1300M modela, Fixstars je predstavio i SSD-1000M, kapaciteta 10TB. SSD-ovi su dostupni direktno preko Fixstarsa, a kompanija nema planove da ih prodaje preko onlajn maloprodaje.

Izvor: benchmark.rs

By ceca • benchmark • Tags: Fixstars, SSD

Support us!

Please support our page with a click!



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |