Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 29. јануар 2016.

Good Old Games od sada prodaje i igre koje su u razvoju

Share
Twitt
g+1
Pinit

Korisnici Steam platforme više nisu jedini koji mogu da dobiju rani pristup igrama. Prodavac PC igara Good Old Games najavio je da počinje prodaju softvera koji se još uvek nalazi u razvoju. Ono što je značajno istaći je da kupovina može da se refundira u roku od 14 dana, bez da vam prodavac postavi bilo kakvo pitanje. Čak i više od toga, ukoliko neko naredno ažuriranje sruši neku od tih igara ili je promeni na način koji se vama ne sviđa, možete da se vratite na prethodnu verziju putem Galaxy desktop klijenta koji ima ovaj servis.

Program koji je pokrenuo Good Old Games je već počeo, a u prodaji se mogu naći pet igara koje su trenutno u razvoju - Ashes of the Singularity, Curious Expeditions, Project Zomboid, Starbound i TerraTech. Neke od njih su na popustu od čak 40 posto u narednih nekoliko dana. Iz kompanije poručuju da će uskoro biti dodato još igara u ponudu.

Prodaja digitalnih PC igara nadmašila mobilne igre

Izvor: Engadget



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |