Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

HTC odvaja VR poslovanje kao posebnu kompaniju

Share
Twitt
g+1
Pinit

Najnoviji izveštaj iz Tajvana poručuje da se kompanija HTC sprema da odvoji svoje poslovanje sa kontrolerima virtuelne realnosti kao posebnu kompaniju.

Kako navode neimenovani izvori u industriji, direktorka HTC-a Šer Vang će uskoro kreirati novi entitet koji će rukovati samo VR proizvodima, kao što je predstojeći HTC Vive kontroler virtuelne realnosti. Za početak, nova kompanija će u potpunosti biti u vlasništvu Vangove i HTC-a. Ovaj potez ima za cilj da odvoji uspešne napore kompanije u industriji virtuelne realnosti od odeljenja sa smartfonima koje ne radi baš najbolje u poslednjih nekoliko godina.

Dileri koji rade na tajvanskoj berzi poručuju da investitori polažu velike nade da će VR poslovanje pomoći HTC-u da nadoknadi uticaj koji proizilazi iz eskalacije konkurencije na globalnom tržištu smartfona. Iako kompanija nije izdala zvanično saopštenje po ovom pitanju, akcije HTC-a su nakon ovih vesti skočile za više od pet posto. Podsetimo, HTC Vive će se naći u pretprodaji od 29. februara  ali cena još uvek nije poznata.

Pretprodaja HTC Vive VR uređaja startuje 29. februara

Izvor: BlogGSM

Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |