Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 17. јануар 2016.

Još jedan volan na dar: Poklanjamo Logitech G920

Vrhunski volan za PC i Xbox One

Još jedan volan na dar: Poklanjamo Logitech G920

Još jedan volan na dar: Poklanjamo Logitech G920

Nakon nagradne igre u kojoj smo dodelili vrhunski volan, sledi - nagradna igra u kojoj ćemo najsrećnijem dobitniku dodeliti - vrhunski volan! Ode Logitech G29, stiže Logitech G920! Naoštrite se, ljubitelji vozačkih simulacija, jer se radi o fantastičnom volanu za PC računare i Xbox One konzole...

I posle volana - volan!

Godinu smo počeli nagradnom igrom u kojoj smo najsrećnijem dobitniku dodelili Logitech G29 volan sa Shifter menjačem, a sada nastavljamo u istom stilu. Nova poslastica za poklonike virtuelnog trkanja stiže u vidu Logitech G920 volana, koji je kompatibilan sa PC računarima i Xbox One igračkim konzolama. Reč je o izuzetnoj kreaciji iz Driving Force serije proizvoda kompanije Logitech!

Odgledajte video do kraja kako biste dali adekvatne odgovore!

Driving Force serija proizvoda kompanije Logitech je veoma poznata našoj publici. Radi se ako ne o najkvalitetnijem, a ono svakako najpopularnijem kvalitetnom rešenju za sve ljubitelje vozačkih simulacija. Ukoliko igrate naslove kao što su Asseto Corsa, Project Cars, Forza Motorsport, F1 i mnoge druge, znate i sami da je jedini "pravilan" način da to činite posedovanje kvalitetnog volana. Kada ispunite ovaj uslov, iskustvo poprima novi nivo i nema nikakve zamene za takav užitak.

Custom_format_G920_Wheel_BTY_sm.jpg

Stoga vas možemo obradovati informacijom da ćemo u sklopu nove nagradne igre najsrećnijem dobitniku isporučiti popularni Logitech Driving Force G920 volan, koji je kompatibilan sa PC računarima i Xbox One konzolom. Kako učestovati u nagradnoj igri? Veoma jednostavno - sve propozicije možete pronaći u tekstu ispod.

Pre svega, pogledajte video posvećen novoj nagradnoj igri:

Propozicije nagradne igre su nepromenjene: obavezno se morate subscribe-ovati na naš YouTube kanal, te lajkovati Benchmark Facebook stranicu, a zatim odgovoriti na postavljena pitanja! Izuzetno je važno da znate da je potrebno da odgledate video do kraja! Pitanja nisu teška, ali su dostupna isključivo u okviru samog videa, tako da je potrebno da odgledate video da biste znali na koja pitanja zapravo trebate da odgovorite! Nakon toga je sve u rukama sajta Random.org, koji po tradiciji koristimo da izvučemo najsrećnijeg među vama.

Nagradna igra će trajati do 20. januara u 23:59. Sada već po tradiciji, narednog dana ćemo na Benchmarku objaviti dobitnika ove izuzetno vredne nagradne igre! Želimo vam puno sreće! 

Custom_format_G920_BOB.jpg.jpg

Kao što vidite, 2016. godina je tek počela, a već smo podelili nekoliko sjajnih nagrada. I ne stajemo...

Krenimo na popunjavanje nagradne ankete, i ne zaboravite da je potrebno da lajkujete našu Facebook stranicu i pretplatite se na naš YouTube kanal:

Logitech G920 anketa
  • 1. Pitanje broj 1
  • 2. Pitanje broj 2
Podaci o anketiranoj osobi
  • Vaše ime
  • Vaše prezime
  • Vaša imejl adresa
  • Kontakt telefon
  • Korisničko ime sa youtube naloga

NAJČITANIJE



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |