Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 18. јануар 2016.

Lenovo K5 Note sertifikovan u Kini?

Share
Twitt
g+1
Pinit

Kompanija Lenovo nedavno je lansirala svoj najnoviji Android fablet, namenjen srednjem segmentu tržišta, pod nazivom K4 Note. Međutim, ovaj model izgleda neće biti jedini fablet lansiran od strane kineske kompanije u prvom tromesečju 2016. godine. Kinesko regulaciono telo TENAA je izlistalo smartfon sa brojem modela K52e78, koji bi mogao biti još jedan član "K Note" serije fableta. Model sa nešto drugačijim specifikacijama je nedavno primećen i na GFXBenchu, što sugeriše da bi Lenovo mogao predstaviti dve K5 Note verzije.

Kad su specifikacije u pitanju, K52e78 model sa listinga ima 5.5-inčni displej, sa podrškom za Full HD (1080p) rezoluciju. Dolazeći fablet ima 64-bitni osmojezgarni MediaTek MT6755M Helio P10 procesor sa 1.8GHz klokom i 16GB interne memorije. Ono što je čudno, jeste da je K52e78 model izlistan sa 2GB RAM-a. S obzirom da aktuelni Lenovo K4 Note ima 3GB RAM-a i 16GB skladišnog prostora, moguće je i da je model izlistan na TENAA sajtu još jeda verzija K4 Note modela, sa drugačijim dizajnom i procesorom. Više detalja ćemo sigurno saznati u narednim mesecima.

Izvor: Softpedia



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |