Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 18. јануар 2016.

LG G5 telefon će debitovati na MWC konferenciji kako bi parirao Galaxy S7 uređaju

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

LG G5 telefon će debitovati na MWC konferenciji kako bi parirao Galaxy S7 uređaju

Veliki broj medija očekuje LG-jevu konferenciju za novinare 21. februara, pre samog MWC događaja, gde će kompanija gotovo sigurno predstaviti svoj LG G5 flegšip uređaj, a sa njim LG smatra da neće kasniti za Samsung-om na bilo koji način.

Izvršni direktor iz LG-ja je izjavio za Korean Times da su prethodni flegšip uređaji kompanije potisnuti mesecima nakon objave Samsung-ovih premium uređaja, međutim, ove godine će biti drugačije, kako će LG Electronics se konačno suprotstaviti Samsung-u.

Prema najnovijim glasinama, LG G5 dolazi sa 5.6-inčnim QHD displejem sa Gorilla Glass 4 zaštitom, Snapdragon 820 čipsetom sa 4GB RAM memorije i 64 GB skladišnog prostora, koji se može proširiti putem microSD slota.

Interesantna karakteristika G5 modela će biti njegov modularni dizajn, koji omogućava korisnicima da uklone donji deo telefona i zamene bateriju. Na poleđini telefona se očekuje kamera od 20 MP sa 1.2″ senzorom, autofokusom i optičku stabilizacijom.

Izvor: benchmark.rs

By ceca • benchmark • Tags: android, LG, LG G5, MWC, MWC 2016


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |