Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 17. јануар 2016.

Lumia 650 telefon stiže 1. februara, verovatno kao poslednja Lumia

Share
Twitt
g+1
Pinit

Najnovije informacije ukazuju na to da će Microsoftov Lumia 650 telefon najverovatnije zvanično biti predstavljen 1. februara. Kako Windows Central izveštava, očekuje se da neće biti previše pompe tokom lansiranja ovog uređaja namenjenog srednjem segmentu tržišta. Ono što je zanimljivo, jeste da se sugeriše da bi Lumia 650 mogao biti poslednja Lumia, jer Microsoft planira da se u narednom periodu fokusira isključivo na Surface Phone.

Lumia 650 je Windows 10 Mobile uređaj, sa 5-inčnim ekranom, Qualcomm procesorom, 1GB RAM-a i LTE podrškom. Telefon će imati kućište od metala, a do sada smo imali da priliku da vidimo nekoliko rendera, koji su mnoge naveli da Lumai 650 model okarakterišu lepšim od Microsoftovih plastičnih flagship telefona. Nakon svega što smo do sada saznali, ostaje pitanje šta  i da li Microsoft planira da ponudi budžetskom tržištu nakon Lumia 650 modela. Da li će oni biti lansirani u okviru Surface brenda, koji je do sada bio rezervisan za premijum uređaje, ili će jeftine telefone kompletno izbaciti iz svoje ponude?

Izvor: Neowin



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |