Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 18. јануар 2016.

Majkl iz GTA 5: ne znam ništa o budućem DLC-u

Share
Twitt
g+1
Pinit

Ova godina bi mogla biti ta u kojoj će developeri iz Rockstar studija pružiti informacije u vezi novog DLC-a sa kampanjom za jednog igrača u igri Grand Theft Auto 5. Međutim, dok jedan glumac koji je povezan sa igrom daje izvesne nagoveštaja izlaska, drugi poručuje da ne zna ništa o tome.

Ned Luk, koji daje glas Majklu, poručio je na svom zvaničnom Facebook nalogu da on trenutno nije uključen u kreiranje elemenata nove priče ali će se priključiti ostatku glumačke ekipe na konvencijama i drugim nastupima. Ned Luk je čini se, ovim sugerisao da se njegov lik svakako neće pojavljivati u priči koja tek treba da usledi.

Šoun Fonteno koji daje glas Frenklinu, izazvao je dosta uzbuđenja među fanovima kada je objavio fotografiju u studiju. Ipak, Rockstar je poručio da su svi kapaciteti trenutno u službi online moda, pa je malo verovatno da ćemo videti novu kampanju za jednog igrača.

CD Projekt: kampanja u ekspanziji Wine and Blood će biti bolja od osnovne Witcher 3 kampanje

Izvor: Facebook



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |