Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 17. јануар 2016.

Microsoft neće podržavati stare Windows verzije na novim procesorima

Microsoft je objavio da od sada, noviji AMD, Intel i Qualcomm procesori zahtevaju aktuelnu verziju Windowsa kako bi dobili enterprise podršku. Stoga ne treba očekivati da Kaby Lake-bazirane radne stranice pokreću Windows 7 u potpunosti pravilno.

Poslovni korisnici će morati da budu pažljiviji i u izboru procesora. Microsoft je objavio listu Skylake-baziranih procesora koji će podržavati Windows 7 i 8.1, ali će ovaj program trajati samo do 17. jula 2017. godine. Nakon toga, preduzeća će morati svoje računare da nadograde na Windows 10, kako bi dobijali podršku i pomoć. Ovi potezi će Microsoftu pomoći u jednoj stvari - da natera kompanije da ažuriraju svoje računare na najnoviju verziju Windowsa. Mnogi poslovni korisnici teže tome da što je duže moguće zadrže starije verzije Windowsa, što Microsoft želi da iskoreni. Ovo najverovatnije neće biti moguće u budućnosti, a kompanije će morati da implementiraju nove verzije operativnog sistema ukoliko žele da najnoviji hardver dobro funkcioniše.

Izvor: Engadget

NAJČITANIJE



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |