Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

Najnovija kumulativna nadogradnja za Windows 10 ne radi za brojne korisnike

Share
Twitt
g+1
Pinit

KB3124263 je najnovija kumulativna nadogradnja koju je Microsoft objavio za korisnike Windowsa 10, ali baš kao i neki prethodnici, ne može da se instalira kod brojnih korisnika bez nekog posebnog razloga. Kumulativna nadogradnja kao što je poznato uključuje sve prethodno objavljene nadogradnje za Windows 10, pa je instaliranje najbolji način da vaš računar bude do kraja ažuriran. Međutim, to je za brojne korisnike nemoguće a da pri tome nema ni poruke o tome koja greška je u pitanju.

Takav slučaj je sa KB3124263, najnovijom kumulativnom nadogradnjom za Windows 10 koju je nemoguće instalirati na brojnim računarima. Upisi na Microsoft Community forumu potvrđuju problem, ali nema informacija zašto je ažuriranje nemoguće kao ni kada će biti objavljeno novo sa ispravkom. Ista stvar se dešavala i ranije, ali nema valjanog rešenja kako bi se nadogradnje ipak mogle instalirati. U svim dosadašnjim slučajevima, Microsoft nije objavljivao ponovo nadogradnje već je radio na novim.

Izvor: Softpedia

Pozivamo vas da pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu!



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |