Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 20. јануар 2016.

Ove godine će navodno biti objavljena četiri Huawei P9 modela

Share
Twitt
g+1
Pinit

Prošle godine je Huawei objavio tri P8 smartfon uređaja: standardni 5.2-inčni P8, pristupačni 5-inčni P8 lite i džinovski 6.8-inčni P8 max. Prema Venture Beat vebsajtu, Huawei planira i ove godine da objavi njihove naslednike, koji će se verovatno zvati Huawei P9, Huawei P9 lite, i Huawei P9 max. Takođe bi trebalo da debituje i četvrta varijanta uređaja, koja je prema glasinama daleko naprednija od tri navedena modela.

Izvor navodi da će četvrti Huawei P9 smartfon imati Quad HD ekran sa rezolucijom od 1440 x 2560 piksela, koji će navodno biti veći od standardnog P9 modela, a manji od P9 max varijante. Obična varijanta P9 telefona će verovatno imati 5.2 inča, dok veličina ekrana kod P9 max modela još uvek nije poznata, a pretpostavlja se da će iznositi preko 6 inča. Četvrti P9 uređaj će navodno takođe imati i više RAM memorije i skladišnog prostora, kao i zadnju kameru od 12 MP sa dvojnim objektivom. To bi onda bio drugi Huawei uređaj koji bi imao dve kamere na poleđini, nakon Honor 6 Plus modela iz 2014. godine.

000337.jpg

Nedavno smo imali prilike da vidimo skicu koja navodno predstavlja dizajn P9 modela, gde su takođe prikazane dve kamere na poleđini, kao i fizički Home taster koji dolazi sa skenerom otiska prsta. Dizajn uređaja sa skice se verovatno poklapa sa četvrtim P9 modelom, koji odgovara opisu. Ovo bi takođe trebalo da bude Huawei-jev prvi smartfon sa Quad HD displejem, a ujedno i jedini u 2016. godini.

Za sada je sigurno da će barem jedan od P9 modela imati octa-core Kirin 950 procesore u sebi, a sve varijante telefona će pokretati Android Marshmallow.

Huawei neće objaviti P9 seriju na MWC 2016 sledećeg meseca, kada će veliki igrači kao što su Samsung i LG predstaviti svoje flegšip uređaje, već će održati sopstveni događaj tokom marta.

Huawei P9 telefon dolazi sa fizičkim Home tasterom

Izvor: Phonearena



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |